به این مطلب امتیاز دهید

SOMA Messenger (4)

در این پست قصد داریم برای شما دوستان سایت تک اندروید ترفند های سوما مسنجر را آموزش دهیم تا شما دوستان عزیز نیز بتوانید از این مسنجر و امکانات آن به طور کامل استفاده کنید

1 نحوه بلاک کردن افراد در سوما مسنجر
برای بلاک کردن یک فرد در مسنجر سوما ابتدا به قسمت favorites بروید و بر روی مخاطبی که میخواهید کلیک کنید سپس در صفحه بعدی بر روی گزینه سه نقطه کلیک کنید و گزینه block user را بزنید تا مخاطب بلاک شود

2 نحوه پاک کردن تاریخچه چت کردن شما با یک نفر
برای پاک تاریخچه چت شما با دیگران ابتدا در صفحه اول مسنجر به قسمت favorites یا مورد علاقه ها بروید و بر روی مخاطبی که میخواهید تاریخچه چت با آن را حذف کلیک کنید در صفحه ای که باز میشود بر روی سه نقطه کلیک کنید و بر روی clear chat history کلیک کنید و بر روی گزینه confirm کلیک کنید تا تاریخچه آن پاک شود

3 چگونه میتوانم اکانت خودم را حذف کنم؟

شما میتوانید اکانت خود را از طریق مسیر Settings > Delete My Account حذف نمایید. برای حذف اکانت نیاز به وارد کردن موارد زیر دارید :

  • کد پیش شماره ی کشور
  • شماره موبایلی که با آن در سوما مسنجر عضو شده اید (در صورت اشتباه وارد کردن دیگر قادر نیستید اکانت خود را پاک کنید)

این را به خاطر بسپارید که با یکبار حذف اکانت دیگر کلیه پیام های شما قادر به بازیابی نیستند. البته شما میتوانید بعداً دوباره در سوما مسنجر عضو شوید اما به هیچ وجه پیام های شما دوباره باز گردانده نمیشود.

  دانلود لینک استیکر های آماده تلگرام telegram اندروید

4 چرا من نمیتوانم از تماس صوتی یا تصویری در سوما مسنجر استفاده کنم؟

در برخی کشورها سرویس تماس تصویری و صوتی ما توسط حامل های محلی محدود میشوند و کاربران حاضر در این محدوده قادر به استفاده از این سرویس نیستند و متاسفانه ما قادر به سرویس دهی نیستیم. اما در صورتی که شخصی برای شما درخواست مکالمه صوتی یا تصویری بدهد پیام زیر برایش نمایان خواهد شد :

“The person you are trying to call has not activated their voice/video call service” (سرویس صوتی یا تصویری شخصی که شما برای تماس با او تلاش میکنید فعال نیست)

5 چگونه میتوان عبارت “Last Seen” (آخرین مشاهده) را مخفی کرد؟

منظور از این عبارت این است که آخرین باری که شما در سوما مسنجر بودید چه تاریخ یا ساعتی بوده است. همچنین شما نیز میتوانید آخرین مشاهده ی دوستان خود را از طریق قسمت موردعلاقه ها یا در صفحه ی پیام آنها مشاهده نمایید. اما اگر دوست نداشته باشید که کسی از ساعت مشاهده ی شما آگاه گردد میتوانید مسیر Settings > Account > Privacy (تنظیمات، اکانت، حریم خصوصی) را طی نمایید. سپس سه گزینه در اختیارتان قرار میگیرد که میتوانید یکی را انتخاب کنید :

  • Everyone : با استفاده از این گزینه همه قادر خواهند بود ببینید آخرین مشاهده ی شما کی بوده است
  • My contacts : در اینصورت فقط کسانی میتوانند تاریخ آخرین مشاهده شما را ببینند که در لیست مخاطبان سوما مسنجر ذخیره شده باشند. هرکس که در لیست شما وجود نداشته باشد نمیتواند از وضعیت مشاهده آگاه شود
  • Nobody : این گزینه هم همانطور که پیداست باعث میشود هیچکس نتواند ببیند آخرین مشاهده شما چه هنگام بوده
  آموزش استفاده از مسنجر های hi

توجه داشته باشید که اگر طوری تنظیم کنید که کسی قادر به مشاهده ی وضعیت مشاهده ی شما نباشد شما نیز نمیتوانید مشاهده کنید که دیگران آخرین بار در چه زمانی برنامه سوما مسنجر را مشاهده کرده اند.

6 چگونه میشود “read status” (وضعیت خوانده شده) را پنهان کرد؟

این قابلیت اجازه میدهد در صورتی که پیامی به کسی میفرستید و وی آن را میخواند عبارتی مبنی بر خوانده شدن نمایش داده شود تا مطلع شوید که مخاطب موردنظر پیامتان را خوانده است. اگر شما نمیخواهید اجازه بدهید که کسی ببیند شما پیام ها را خوانده اید میتوانید از مسیر Settings > Account > Privacy این قابلیت را غیرفعال کنید.

همانند قابلیت آخرین مشاهده توجه داشته باشید که اگر وضعیت خوانده شده را غیرفعال کنید شما نیز قادر نخواهید بود وضعیت خوانده شدن پیام هایتان را توسط دیگران مشاهده نمایید.

به مرور این مطلب با ترفند ها جدید کامل میشود

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید :
فیسبوک گوگل تویتر کلوب فیسنما دیگ یاهو
دیدگاه کاربران 1
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

طراحی سایت در چهارشنبه , 25 شهریور 1394 گفته :

با سلام
ممنون از سلیت خوبتون.